Olvasni jó
Menü
 
Idő
 
Jelenleg

Üdvözöllek, netes vándor!

Örülök, hogy benéztél oldalamra. Kattins -ide- ha szeretnéd tudni, hogy az oldal mivel foglalkozik

Küldj be TE is. -ITT-

Átírom a fejezeteket, a Bevezető és az első fejezet már kész, nézd meg, hátha jobban tetszik!

-negyedik fejezet-

 
Verseny

 
Bannerek

ROSE HARBOR - SZEREPJÁTÉK

KORLÁTOK NÉLKÜL - KRITIKA

DRAGONFANTASY - SÁRKÁNYOK

 
Számláló
Indulás: 2013-09-09
 
fdfd

Valaki megtudná nekem mondani, hogy G. R. R Martin könyvei tényleg jók-e? Kezdik kifogyni az olvasnivalóból, és azt hallottam, hogy nagyon jók (trónok harca stb...) Chatben, vagy VK-ban valaki írja le, hogy érdemes vagy nem. Előre is köszönöm. :D

 
Vendégkönyv
[10-1]

2014.08.24. 19:15 Idézet
lutavero

 

Akkor irány

HIBBANT-SZIGET!

 

Lépj be a

SÁRKÁNYOK VILÁGÁBA!


2014.06.16. 13:06 Idézet
nira

-> Gyere, lépj be a Sárkányok Világába! <-

-> Gyere, lépj be a Sárkányok Világába! <-


2014.03.06. 08:00 Idézet
niki

A 2010-es xFaktor sztárja, Király L. Norbi ismét visszatért!
2 év kihagyás után újra a színpadon, új műfaj,új csapat.

Még 2013-ban elkezdte az újra koncertezést az XFaktor sztárja,Norbi. Ebben az évben ugyan felbomlott az együttese, a KLN, de nem sokkal később felkereste őt a Feeling Music,és berángatták az énekest egy teljesen új világba. Norbi letett a rockról,és most Elektro zenével foglalkozik,teljesen újult erővel. Ez idő alatt 2 új száma jelent meg, először a Démon Lettem, majd pár hétre rá a Szeretlek/Utállak,és ha ez nem lenne elég, már készülőben van a harmadik!  Érdekelnek a vele kapcsolatos információk? Katt a képre!


2013.12.08. 15:04 Idézet
LadyAnn

Kedves Nobody!

Oldalad linkjét kitettem oldalamra a baráti linkekhez.Kívánok neked sok olvasót,és nehagyd abba az írást,ez egy adottság.Én képtelen lennék rá és sokan mások is.Karácsony közeledvén,boldog ünnepeket kívánok neked és családodnak is,baráti üdvözlettel Anikó

oldalam LadyAnn


2013.10.15. 16:00 Idézet

    amíg érzem

én már félek, egyre jobban félek,
éjjel-nappal üldöznek a versek,
lefekszem, az ágyban is folytatom,
nyelvbe ültetem a  gondolatom.

hangok, szavak, mondatok és képek
fülemben s a lelkemben zenélnek,
nagyon ismerős nekem a dallam,
hogy dúdolom, azon kapom magam.

azt akarom: versem ne legyen híg,
érjetek el magányos lelkemig,
de figyelmeztet ez a versbőség,
ne gyalázzam a költő szerepét.

nem elég írni, gondolkodni kell,
a költő gondolkodtatni is mer,
amíg érzem, hogy versem hatni tud,
addig hozzátok vezet minden út.


2013.10.15. 15:58 Idézet

Kedves Laptulajdonos!

   Már be is mutatkoztam, verset is küldtem, de nyomát egyiknek sem lelem.

Amit fontosnak tartok magamról, azt itt is elmondom akkor is, ha ismétlem magam.

Szóval Kui János a tisztességes nevem. Irodalomkedvelő ember vagyok: nem csak olvasok, de írok is elég régen, még megboldogult általánosiskolás koromtól. Két kötetem is megjelent: Kráter és piramis valamint Áradás versben és prózában. Ez utóbbi ebben az évben.

Annyit kérek csupn, hogy tájékoztassanak az oldal működéséről, mert - amint kiderült - én nem ismerem itt ki magam.

S itt mellettem, ahol írja, hogy \\\\\\\\\\\\\\\"Küldj be te is\\\\\\\\\\\\\\\" máris felteszem egy versem.

Tisztelettel:

 Kui János


2013.10.04. 11:11 Idézet
Dóri

Kedves Nobody!

Őszintén szólva kezdetben nem örültem neki, hogy az oldalamon reklámoztad a sajátodat, de nézelődtem itt, és úgy döntöttem, hogy elmondom neked a véleményem, mert nem töltött el túl nagy örömmel, hogy inkább szidnak, mint segítenek neked.

Beleolvastam a történetedbe. Nagy örömmel láttam, hogy szereted A Gyűrűk Urát (én is nagy rajongó vagyok), és nem tartottam koppintásnak, amit írtál. Rengeteg fantáziád van, ezért örülök, hogy tollat ragadtál, és a lelkesedésed is tetszik - ebből értettem meg, hogy miért reklámoztál, például. Te nagyon szereted ezt a sztorit, és nagyon vágysz rá, hogy másoknak megmutathasd. Én is írok, bennem is megvan ez az érzés, és abszolút megértelek téged.

Mivel már korábban is jártam itt, mielőtt átírtad a fejezetet, elmondhatom, hogy határozottan fejlődött már ennyi idő alatt is, amit írtál. Egy dolog viszont most is szemet szúrt, ami kissé zavaró: a folyamatos jelen idő. A történeteket általában múlt időben szoktuk írni, és a jelen idő egysíkúvá teszi, mintha unatkozó sportkommentátor lennél :D Ezen én a helyedben változtatnék, de a te döntésed, indokolt esetben még logikus is a jelen idő, ilyennel is találkoztam már.

Amit mindenképpen el szerettem volna mondani, az két tanács lenne. Ne írd le a helyesírást az életedből, mert író akarsz lenni, és hatalmas szükséged van rá. Sajnos pillanatnyilag az oktatás sok helyütt nem erőlteti a helyesírást, de nagy gondot jelent. Ha nem tudsz helyesen írni, nem tudod majd normálisan megfogalmazni a mondanivalódat, hiába a lektor. Egyszer \\\"lektorkodtam\\\" már, és az illetőnél nem csak az volt a gond, hogy a hülyét j-vel írta, hanem hogy az egész mondatszerkezete értelmezhetetlen volt, körülbelül szórendet kellett volna változtatni, hogy értelmes legyen. Nagyon szidtak téged, ezért rápillantottam, hogy ez is ilyen-e, de egyáltalán nem. Némi időráfordítással és sok gyakorlással egyre jobbat tudsz létrehozni, például azt nézve, hogy egy átírás alatt már mennyivel jobb lett a mű.

A másik ez volna: olvass sokat. Gyakran furcsa kifejezéseket használsz, amik elkerülhetőek lennének, ha néha találkoznál is a megfelelő kifejezési módjukkal, amiket a könyvekben használnak. Nem tudom, mennyit olvasol, de többet kéne, sokat, sokat, sokat. És mindenképpen gyakorolj, írj többet is, mert nagyon gyorsan fejlődsz. Akár írj olyat, ami nem a történeted, írj blogot (jó hosszút), bármit.

Úgy látom, nem vagy egy sértődős típus, de azért szólok, hogy nem bántásból írtam semmit, amit írtam. Sőt, remélem, tudtam valamennyit segíteni.

További jó munkát!

Dóri (a fatero.gp-ről)


2013.09.22. 15:10 Idézet
Hi-tech Angel

Kedves "nincsnevem"!

 

Én megpróbáltam tapintatos lenni, és a kaotikus teljesítményed ellenére egy építő jellegű, hozzám képest egyáltalán nem bunkó kritikát írni.

De akkor most következik a jelentősen rövidebb, második kör!

Kezdjük a legelején, amivel minősítem az egész tényállást: NEM ÉRDEMLED MEG A KRITIKÁT!

A helyesírásba beleszarsz, magyarázkodsz. NEM IS AKARSZ FEJLŐDNI!

Ha tudom, hogy egy beképeltnek készülő, fejlődésképtelen kis picsának írok, duplaannyit kapsz, kétszer ilyen köcsög hangnemben.

És jól figyelj rám, még ÉN SEM reklámozom az oldalamat, holott körülbelül hét éves munka árán jutottam el erre a szintre, de még kezdőként sem voltam akkora antitalentum, mint te!

Ne csak kritikáért kuncsorogj, hanem FOGADD IS EL TALÁN, AHOGY A KIBASZOTT KUNCSORGÁSAIDBAN ÍROD!

 

Sebaj kislányom, nem vagy hülye, csak egy idióta ^^*

Kritikát kértél, megkaptad.

Ja, és ilyen hozzáállással nem fogsz fejlődni.

Ahogy egyik kedvelt tanárom mondta a sokadik leszaromságom után: MEGBUKTÁÁÁL! ^^*

 

Háttek ^^*

 

U.i.: ez a bejegyzés az oldalamra is felkerül, így felesleges törölnöd, látni fogják - a válaszoddal együtt.

 


Válasz:

A Nobody senkit jelent nem nincs nevemet. Egy.

Ez nem engem minősít, hanem téged.

Több hozzászólni valóm nincs


2013.09.22. 12:53 Idézet

Köszönöm szépen a kritikát Hi-tech angelnek. Elolvastam, megpróbálok javítani majd rajta.

Már TheLordnak is írtam, hogy tudom, hogy van benne írásbeli hiba, de sajnos képtelen vagyok nem véteni, ezért is annak nem kerítek nagy feneket, mert mint már mondtam, ezek fejezetek egyike sem végleges.

A Tolkiennel való összehasonlításon nagyon megakadt a szemem. Semmi esetre sem másolok onnan! Mordet, ahogy te írtad, az Morde (mordi) és az nem is fog szerepelni jó darabig, csak pár köze lesz az egészhez, de semmiképp sem egy sötét hatalom, mint Mordor a gyűrűk urában. Bofnohin, pedig Bohhin, semmi köze Boromirhoz, mindössze a magánhangzók hasonlóak.

Ismétlem, nem akarom másolni Tolkient, nem akarok Tolkien kettő lenni, de az ő műveit ismerem el a legjobban és próbálok olyasmira törekedni (nem a történet szerint, hanem az írásmód szerint.) Akkor szoktak gondok lenni valaminek a leírásával (mint vannak, tudom, sok is) amikor a fejemben megvan, de mivel ne mvagyok tapasztalt, nem tudom, hogy írjam le. Ez remélem fejlődni fog.

 

A három könyves ötletet pedig csak érdekességnek írtam le. Ugyanis amit most írok, őszintén meg mondom, hogy nem azt akaram életem főművének tekinteni. Hanem egy másik regényt. Sokszor elkezdtem már, eljutottam kb a tizedik fejezetig, újraolvastam és kitöröltem.... Ezért kezdtem el egy "egyszerűbbet" írni, hátha közben fejlődök.

 

Köszönöm a kritikát (megint) és nem azért írtam ezt, mert megharagudtam volna,hogy nem tetszik valakinek a könyvem, hanem egyszerűen csak pár dolgot tisztázni, valamint tényleg, azért is, hogy megköszönjem!


2013.09.21. 10:53 Idézet
TheLord

Kedves Nobody!

 

Már a bevezetőnél megakadtam. Nem sikerült túl jól, nem igazán sarkalja az olvasót regényed elolvasására. Sok a szóismétlés, használj szinonimákat! Nekem ebben hű társam a szinonimaszotar.hu, persze ez sem ad mindig megoldást a problémámra, de ettől függetlenül hasznos, és a te szókincsedet is bővítheti :) A helységnevek találóak, nagyon hangzatosak azonban több nyelvtani hibát is felleltem, mint például „sok apró királyságok” helyett „sok apró királyság”, vagy az „Írisziek” ami helyesen írva „írisziek” lennének az -i képző miatt. Továbbá „ellenben a mágusok ellen tudnak neki állni „ szintén szóismétlés, így jobban hangzana „azonban a varázslók képesek ellenállni neki”. Ajánlom olvasd át az írásod legalább kétszer, mielőtt feltöltöd.

Összefoglalva a bevezetést tetszik a történet, és a karakterek. Nem nevezném sablonosnak, ha valaki végig bírja olvasni (a szóismétlések és a túl egyszerű megfogalmazás nem teszi túl élvezetessé) talán még az első fejezetbe is belekezd, mint ahogy most nekem is megjött hozzá a kedvem.

 

Az első fejezet kifejezetten varázslatosra sikerült :) Bár a nyelvtannal még mindig akadnak problémák, javulást látok a bevezetőhöz képest. A történet maga kifejezetten egyedire lett, remek fantáziával vagy megáldva :)

 

 

Na, de ha már itt vagyok szólok pár szót a dizájnról is, legyen ez a bónusz :) Tudom, hogy az oldalad fő témája az írás, de egy apró figyelmet a kinézetre is fordíthatnál a szép és passzoló háttéren és a fejlécent kívül. A szürke modulháttér és fehér betű eléggé bántja a szememet, túl nagy a kontraszt. Most mondhatod, hogy az enyém is majdnem ilyen, de nálam a betűk kicsit sötétebbek, amire így eddig nem volt panasz :) A legideálisabb színek a zöld árnyalatai, amik nyugtatják a szemet. Nem azt mondom, hogy most csináld olyanra, de keress olyan összeállítást, ami esetleg ideálisabb volna.

 

A tanácsodat pedig köszönöm a szerzői jogokkal kapcsolatban, de hiába írnám oda, hogy az enyém (amit mellesleg megtettem a láblécben és az üdvözlésben) aki annyira akarja úgyis elviszi. Bár, most hogy így mondod, lehet beágyazok egy jobb klikk gátló kódot :)

 

Üdvözlettel: TheLord


Válasz:

Köszönöm a kritikádat! :D

Tudom, elkéne olvasnom többször, de mivel szeretném, ha valamikor boltban lehetne látható ezért ide nem a végleges verziót töltöm fel, és természetesen mielőtt elvinnék a késöbbiekben egy kiadóhoz átnézetnem lektorral is. A nyelvtan sosem volt az erőségem, be kell ,hogy valljam, de megfogadom a kritikát és majd többször átnézem, mint eddig

A Bevezetőt nehéz volt megírnom, mert annyira - mint szerintem látszik is- a körülírásokban nem vagyok túl jó, jobb szeretem, ha történik is valami. Örülök, hogy az első fejezet tetszett :D

Akartam saját dizájnt mert neke msem tetszik annyira ez, de nem tudom, hogy sajátot lehetne e csinálni.. és az alap dizájnok közül ez nézett ki a legjobban..

Azt pedig, hogy a nevedet írd bele azt úgy értettem, hogy kiválasztasz egy sort, és bekezdést vagy bármit, csak legyen benne logika és oda írod bele a neved. Például ha az a neved, hogy Kis, akkor egyszerű mert mondjuk így írod a történetet: Kicsit ízléstelen szórakozás volt. Mondjuk, példának okáért. Azzal, hogy letiltod a jobb klikket még nem akadályozod meg, hogy lemásolják, ha valaki nagypn le akarja, akkor megteszi ctrl c -vel vagy, ha tényleg nagyon akarja akkor leírja.


[10-1]

 
Regényem

Magányos Farkas

Szereplők

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Szavazás
Hol bukkantál rá az oldalra?

G-Portál főoldalán, kiemelt hírdetések közt
Egy ismerős ajánlotta
Egy másik oldalon hírdetésként
Már jártam itt töbször is, be-benézek
SMS banner hírdetésben
Véletlen találtam rá a neten
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)